TV programma vandaag

Wat is het TV programma vandaag? Een welgestelde vraag die gelukkig vrij eenvoudig te beantwoorden is. Wij hebben geen actuele televisieprogramma’s voor je op een rij staan, maar wij helpen je wel graag met het bekijken van de mogelijkheden die er zijn om te achterhalen wat er op televisie is vandaag.

TVGids.nl

Een bekende website is bijvoorbeeld TVGids.nl. Op deze website kun je heel eenvoudig bladeren tussen de dagen en zenders om na te gaan welke programma’s er vandaag, of morgen op televisie zijn. Je hebt de mogelijkheid om een overzicht te krijgen van Alle programma’s, maar je kunt ook kiezen voor de optie Nu en Straks of de optie Primetime. Een andere leuke optie is Film. Als je deze aanklinkt krijg je te zien welke films er allemaal op televisie worden uitgezonden. Naast een overzicht is ook de Top 5 films van de dag er leuk. Zo zie je snel welke top films er vandaag uitgezonden worden op televisie.

EPG van je tv provider

Een alternatief is het gebruik maken van de EPG van je tv provider. Als je bijvoorbeeld Ziggo hebt kun je via je televisie ook een TV gids opvragen, de zogenaamde EPG. Heb je een decoder met harde schijf dan kun je zelfs programma’s inplannen voor opname. Zie je een favoriet programma in de planning staan, voor bijvoorbeeld vanavond 22.00 uur, dan kun je deze eenvoudig selecteren en inplannen voor opnamen. .